Creatieve, intrinsiek gemotiveerde, verbaal vaardige en autonome collega(‘s) gezocht!

Voor een IT-bedrijf in de regio Haarlem-Amsterdam-Utrecht-Leiden, was ik op zoek naar kandidaten voor de volgende vacature. Deze vacature is vervuld.

Creatieve, intrinsiek gemotiveerde, verbaal vaardige en autonome collega(‘s) gezocht!

Wij, een IT onderneming met 11 fulltime medewerkers, een eigen IP netwerk, Cloud IaaS Clusters, RIPE IP adres houder en Cloud automatiseerder van 7500+ werkplekken, zijn op zoek naar een hongerig iemand die zichzelf wil bewijzen als autonoom functionerende probleemoplosser.

De samenstelling van ons team heeft de overtuiging gebracht dat opleiding noch ervaring noodzakelijk is om een belangrijke bijdrage te leveren aan IT projecten. De oplossing staat altijd voorop en zuivere, rechtlijnige communicatie is de sleutel tot succesvolle (migratie-)projecten bij serieuze opdrachtgevers. Bijna alle opdrachtgevers hebben zelf systeembeheerders of applicatiebeheerders in dienst en rusten op het vertrouwen dat ons team knokt voor snelle oplossingen en strakke communicatie.

Veel van onze collega’s hebben een sterke drive en hebben conventioneel onderwijs vaak al op jonge leeftijd achter zich gelaten in de overtuiging als autodidact sneller te leren en zichzelf beter te kunnen ontwikkelen als professional. Herken jij jezelf hier ook in? Dan willen wij graag met jou in contact treden!

Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn royaal te noemen. Daarnaast is gedoe met vrije dagen, vakantiedagen of ontwikkeltrajecten bij ons niet aan de orde. Een professional met grote verantwoordelijkheden krijgt de vanzelfsprekende vrijheid om te doen wat hij/zij moet doen om het doel na te jagen. Wie is een ander immers om te denken dat hij/zij het beter weet? Een rijbewijs is met het oog op de werkzaamheden een noodzakelijkheid.

Woon of leef je in de hoek Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Leiden? Dan horen wij graag van jou, tot snel!