Intakeformulier

Wanneer je een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze coaches wil, of wanneer je dit voor een medewerker of klant wil aanvragen, willen wij graag een ingevuld intakeformulier ontvangen. De betreffende persoon dient dit zelf in te vullen.

Het is een Word-document dat je downloadt door op deze link te klikken.

Leeg is het formulier één a4-tje, dat hoeft het ingevuld niet te blijven. De invuller kan zo beknopt of zo uitgebreid zijn als deze wilt. Alles wat de coachvraag een goede context meegeeft kan beschreven worden. Graag ontvangen wij daarbij ook – als het beschikbaar is – een recent CV.

Beide documenten kunnen vervolgens gemaild worden naar info{at}hoogbegaafdinbedrijf.nl. Is er voorkeur voor één van onze coaches? Vermeldt dit dan in de e-mail.

Op dit moment is er sprake van een wachtlijst, veel coaches hebben op korte termijn geen ruimte voor nieuwe cliënten. Wel is het mogelijk om het intakeformulier alvast in te vullen en naar ons te versturen. Wij nemen contact met je op voor een telefonisch kennismakingsgesprek, om je daarna beter en sneller met een coach te matchen. Houd dus rekening met een wachttijd. Wij benaderen je opnieuw wanneer een passende coach beschikbaar is.