Recruitment

De huidige arbeidsmarkt schreeuwt om nieuwe wervingskanalen. Werkgevers zijn op zoek naar werknemers, er zijn meer vacatures dan werkzoekenden. De maatschappij heeft continuïteit nodig om te blijven draaien; de zorg, handel, techniek en het onderwijs zijn voorbeelden van sectoren die voor grote uitdagingen staan.

De coaches van Hoogbegaafd in Bedrijf begeleiden (vermoedelijk) hoogbegaafden en zien bij hun cliënten de behoefte aan een (andere) werkomgeving waar hun kwaliteiten gezien en gewaardeerd worden. Denk aan hun creatieve/innovatieve denkvermogen, hun probleemoplossend inzicht en analytische geest.

Hoogbegaafd in Bedrijf heeft een groot netwerk van hoogbegaafden die op zoek zijn naar (ander) werk. Soms ontbreekt het aan een afgeronde studie, of relevante werkervaring, waardoor op het eerste gezicht er geen match lijkt te zijn wanneer ze op de traditionele wijze solliciteren. Een kenmerk van hoogbegaafden is dat zij snel en veel nieuwe dingen kunnen leren. Hun uitdaging is of ze werk doen waar ze energie van krijgen.

Maar hoe vindt u als werkgever deze (vermoedelijk) hoogbegaafde werkzoekenden? Die zoektocht nemen wij van u over. Wij kunnen u helpen met een shortlist met gescreende kandidaten. Een stap verder kunnen we gaan door ook hun KernTalenten in kaart te brengen om de match nog kansrijker te maken.

Wij hebben en willen geen database met cv’s. Dat betekent dat we voor iedere vacature gemotiveerde kandidaten voorstellen.

Heeft u als werkgever een vacature in een complexe omgeving of waar creatief/innovatief denkvermogen vereist is, dan helpen wij u graag om u te ondersteunen in het wervingsproces. Onze recruiters vertellen u er graag meer over.

Neem contact op via het contactformulier of rechtstreeks met een van onze recruiters:

 
Truus Krenn
Recruiter
truus.krenn{at}hoogbegaafdinbedrijf.nl
06-51997616
Monika Sluga
Recruiter
monika.sluga{at}hoogbegaafdinbedrijf.nl
06-42975736

Momenteel werven wij voor:

  • Op dit moment hebben wij geen lopende wervingsopdrachten.

Wij hebben in het verleden geworven voor: