Intern Team

Bij Hoogbegaafd in Bedrijf zijn de volgende medewerkers werkzaam:
(naast de aangesloten coaches)

Rianne van de Ven
Directeur
[email protected]
Wageningen

Lees meer over Rianne
In 2017 heb ik Hoogbegaafd in Bedrijf als handelsnaam toegevoegd aan mijn toenmalige eenmanszaak. Sinds december 2020 is het bedrijf een aparte B.V. geworden.
Ik geef leiding aan de organisatie en ben actief als supervisor en trainer.
Naast Hoogbegaafd in Bedrijf heb ik ook mijn eigen coachpraktijk, Rianne van de Ven Coaching & Training B.V. van waaruit ik mezelf aanbied als coach, docent, trainer, spreker en auteur.
Esma Najjar
[email protected]
Gelderland/Utrecht

Lees meer over Esma

Kerntalenten-analist in opleiding
Procesmanager bedrijfsvoering
Jobcoach

Als procesmanager bedrijfsvoering binnen HBiB ben ik verantwoordelijk voor het beheren, coördineren en controleren van de uitvoering van processen.
Daarnaast ben ik coach. ‘’Smile, be yourself and be the change’’ is mijn levensmotto en geef ik anderen in mijn werk als coach graag mee. Daarbij hoort dat ik vanuit het oplossingsgericht werken en de talentontwikkeling van een individu kijk hoe ik maatwerk kan leveren. Ik help je graag met het verkrijgen van inzichten en het aanreiken van tools. Samen kijken wij hoe jij de betere versie van jezelf kan worden.
Elly Gerritsen-Kornet
[email protected]
Utrecht

Lees meer over Elly
Kerntalenten-analist
Procesmanager bedrijfsvoering
Jobcoach
Trainer & docent
Project dienstverlening 18 tot 25-jarigen
 
Ik ben Elly Gerritsen-Kornet, een creatieve, beweeglijke duizendpoot die ervan houdt om mensen de tijd te geven om zichzelf te ontplooien in een creatief ontwikkelingsproces.  
Bij HBiB werk ik zowel voor als achter de schermen om op maat te ondersteunen, te begeleiden en te coachen. 
Voordat ik bij HBiB aan de slag ging werkte ik 3 jaar als trainer, docent en  hoogbegaafdheidsspecialist  bij Novilo, opleidingscentrum voor talentontwikkeling en hoogbegaafdheid. Daarvoor gaf ik ruim 14 jaar les als muziek- en CKV-docent op middelbare scholen, waaronder ook HB-klassen. 
Wil je mij in actie zien? Op de internationale ECHA conferentie in de zomer van 2022 gaf ik een inspirational talk over ‘Unlocking creative potential in the gifted
Kelly Kemerink op Schiphorst
[email protected] 
Overijssel/Twente/Drenthe

Lees meer over Kelly

Kerntalenten-analist in opleiding
Procesmanager bedrijfsvoering
Jobcoach

Ik zet me in om processen van de organisatie te stroomlijnen. Tevens richt ik me op het creëren en ontwikkelen van een community voor onze cliënten, om zo een platform te bieden waar HB’ers elkaar kunnen vinden en inspireren.

In februari ’24 ben ik gestart ik met de opleiding tot Kerntalentenanalist waarna ik me tevens als jobcoach ga inzetten. Ik kijk er erg naar uit 1 op 1 te kunnen gaan begeleiden. Dit doe ik als ervaringsdeskundige en vanuit kennis en opleiding op het gebied van o.a. grensbewustzijn.

Als enthousiaste multipotential weet ik hoe lastig het soms kan zijn helder te krijgen welke stappen je moet zetten. Ik wens je weer dichterbij jezelf te brengen en helderheid te geven in de te zetten stappen. 
 
Anne-Barbara Ankum-Metzelaar
[email protected]
Noord-Holland 

Lees meer over Anne-Barbara

Kerntalenten-analist
Communicatie HB-ambassade
Jobcoach

Mijn naam is Anne-Barbara. Mijn hart ligt bij zorg voor de hoogbegaafde (jong)volwassene op zoek naar een passende werkplek of begeleiding op het werk.

Als senior-coach maak ik gebruik van de methode Acceptance & Commitment Therapy, met als motto: ‘Practice what you preach’. Metaforen en ervaringsgerichte oefeningen staan hierin centraal.

Mijn belangrijkste waarden zijn aandacht, creativiteit en tevredenheid (ACT).