Wij zoeken voor….

Wij zoeken regelmatig een werkervaringsplek, nieuwe baan, participatiebaan of betaalde opdrachten voor onze cliënten.

Op deze pagina staan de profielen van de mensen voor wie wij actief op zoek zijn!

PlaatsingsdatumProfielschetsUitgebreid profiel
28-02-2024Marleen is bezig met een deeltijdopleiding in voeding en zoekt een uitdagende baan die ze met haar studie kan combineren. Omdat ze een MA Strafrecht heeft behaald, is ze ook inzetbaar in een meer juridische omgeving. Marleen wil heel graag een zinvolle bijdrage leveren en staat open voor veel verschillende branches. Ze schakelt gemakkelijk tussen verschillende werkniveaus en is denken en doener tegelijk. Lees haar enthousiaste en uitgebreide profiel en ontdek of Marleen past bij jouw organisatie. 

Het volledige profiel van onze kandidaat vind je in de pdf hiernaast. 
Ben je nieuwsgierig geworden en heb je interesse? Neem dan contact op met Marleen via haar eigen Linkedin profiel
Download hier het zoekprofiel
31-01-2024Ben je op zoek naar een creatieve oplossingsgerichte denker met een specifieke interesse in vernieuwing en gedrag? Hoogbegaafd in Bedrijf zoekt een mooie, afwisselende baan voor Marieke Wiegerinck, in de omgeving van Arnhem. Een proefplaatsing met een urenopbouw vanaf twintig uur per week is ideaal, omdat het de mogelijkheid biedt om kennis te maken met Marieke en haar talenten. Marieke is een echte meedenker die behoefte heeft zich in te zetten voor het grote geheel. Zodra ze daar onderdeel van is, komen haar creativiteit en humor goed tot hun recht.
  
Het volledige profiel van Marieke vind je in de pdf hiernaast. 
Ben je nieuwsgierig geworden en heb je interesse? Neem dan contact op met Marieke via haar eigen LinkedIn profiel.  
Download hier het zoekprofiel
22-01-2024Onze oud-cliënt Joke is haar eigen bedrijf gestart als persoonlijk of virtual assistent (PA/VA). Voor haar zoeken we landelijk cliënten die virtuele ondersteuning kunnen gebruiken. Voor persoonlijke ondersteuning op locatie graag in de regio Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch.

Het volledige profiel van Joke vind je in de pdf hiernaast. 
Ben je nieuwsgierig geworden en heb je interesse? Dan kun je rechtstreeks met haar contact opnemen. https://nl.linkedin.com/in/jokealdenhoven  
Download hier het zoekprofiel
12-09-2023Voor een ambitieuze, creatieve en breed geïnteresseerde jonge vrouw zoekt Hoogbegaafd in Bedrijf een stage- of werkervaringsplek, bij voorkeur met uitzicht op een vaste, parttime aanstelling, oplopend tot 24 uur (omgeving Nijmegen-Venlo). Liefst op een beleidsafdeling in een bedrijf of overheidsinstelling. Ze steekt graag de handen uit de mouwen en is bereid te beginnen met administratief en baliewerk.    
  
Het volledige profiel van onze kandidaat vind je in de pdf hiernaast. 
Ben je nieuwsgierig geworden en heb je interesse? Neem contact op met onze coach [email protected] voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.  
Download hier het zoekprofiel

Help ons een nieuwe werkomgeving voor onze cliënten te vinden!